Golfschool Strokeplay

GC Kieviten

PGA Golfprofessional

Max Langelaan


Cursus Handicap verlagen - 5 groepslessen €75 pp

Deze cursus is geschikt voor golfers die deze technieken nog niet zo goed beheersen én voor golfers die hun handicap willen verlagen. In 5 groepslessen richt u zich volledig op het verbeteren van uw korte spel, zodat u op en rond de green minder slagen verliest en daarmee zakt in uw handicap.  

Kort spel analyse

PGA Professional Max Langelaan biedt u een cursus van 5 golflessen, waarin uitsluitend wordt gewerkt aan het verbeteren van de kort spel technieken. Met het korte spel worden in de baan immers de meeste slagen verloren. In de eerste les wordt met behulp van een short game test en analyse van uw techniek gekeken welke onderdelen van uw korte spel u kunt verbeteren. Op basis daarvan maakt uw golfprofessional een les- en oefenprogramma om die verbeteringen te realiseren.


Techniek verbeteren

In de volgende vier golflessen worden alle kort spel technieken behandeld, die u in de baan op en rond de green ook moet uitvoeren. De vier belangrijkste kort speltechnieken zijn putten, chippen, pitchen en het bunkerschot. U zult merken dat u met meer plezier golft, als uw korte werk tot beter resultaat leidt in de baan.

Lesdagen en tijden

De cursus Handicap verlagen wordt gegeven op:

  • dinsdag van 13:00 uur tot donker
  • woensdag tussen 12:00 - 18:00 uur
  • zaterdag tussen 9:00 - 13:00 uur

Inschrijven

U kunt individueel of als groep inschrijven door te bellen met PGA Professional Max Langelaan op 06-51034259 of te mailen naar [email protected]

Geef bij uw inschrijving alvast de dag en tijd van uw voorkeur op en uw handicap.