Golfschool Strokeplay

GC Kieviten

PGA Golfprofessional

Max Langelaan


10 PRIVÉLESSEN FLEXIBEL IN TE PLANNEN €225 p.p.

Golfschool Strokeplay heeft een passend lesaanbod of je nu beginnend golfer bent of een ervaren golfer. PGA-professional Max Langelaan biedt golfers die behoefte hebben aan individuele aandacht tijdelijk de mogelijkheid om 10 privélessen te volgen van 25 minuten voor €225 per persoon. De 10e les is bij deze aanbieding dus gratis en de lessen kunnen flexibel worden ingepland.

Persoonlijke aandacht

Individuele coaching en training is belangrijk voor beginnende golfers en voor gevorderden. Het verbeteren van de golftechniek is maatwerk. De privélessen worden gekenmerkt door persoonlijke aandacht, het samenstellen van een eigen oefenprogramma en verbeteren van de golftechniek. Samen met de leerling kijkt golfprofessional Max Langelaan naar de meest ideale swing die bij u past. Hierdoor haalt u gegarandeerd beter resultaat in de baan en wordt uw spel constanter. 

Lesdagen en lestijden

De privélessen worden gegeven op:

- dinsdag van 13.00 uur tot donker

- woensdag tussen 12.00 - 18.00 uur

- zaterdag tussen 09.00 - 13.00 uur

De lessen zijn flexibel in te plannen en starten in overleg.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven door te bellen met PGA Professional Max Langelaan op 06-51034259 of te mailen naar [email protected]. Geef bij uw inschrijving alvast de dag en tijd van uw voorkeur op en uw handicap.